October 29, 2019

Aika jolloin koet olevasi erittäin haavoittuvainen edellisen suhteen jäljiltä, ei ole ehkä kaikkein paras mahdollinen hetki aloittaa uuden parisuhteen tavoittelua. 

Riippuen tietenkin ihmisestä, mutta yleensä on erittäin hyvä antaa itselleen aikaa toipua ja pä...

September 4, 2019

Some-maailma vilkuttaa itsensä kehittämisen tapahtumia, kursseja, koulutuksia ja valmennuksia, tai ainakin minulla tekee niin. Jokainen näyttö, jonka avaan, vilkuttaa jostain näkökulmasta, joka haluaa auttaa minua olemaan parempi versio itsestäni.

Miksi? Miksi minun pit...

August 23, 2019

"Kihelmöivä odotus, tunnen koko kehoni järjestelmän kipinöivän vain ajatuksesta, mitä jos tänään ihastukseni kohde ottaa yhteyttä, koskettaa tai suutelee minua.

Mielikuva auringonlaskusta, josta saan nauttia unelmieni kumppanin kanssa."

Nämä ovat olleet nuoruuteni unelm...

June 20, 2019

Näin valoisan vuodenajan aikaan monilla sinkuilla herää toive romanssista tai elämänsä rakkauden löytymisestä. 

Ellei ole heilaa helluntaina, niin ei ole koko vuonna tai juhannusyönä voit nähdä tulevan kumppanisi. Tuttuja sanontoja, joista kaikuu menneisyyden uskomukset...

May 26, 2019

Voi kun olisi ihanaa, jos ympärillä olevat ihmiset eivät ärsyttäisi tai tekisi yhtään mitään, joka saa verenpaineen kohoamaan. Kaikki sujuisi kuin vaaleanpunaiset lasien kautta nähtynä, olisi niin helppoa ja mukavaa. Heti, kun joku ei menisi suunnitelmieni mukaisesti,...

April 5, 2019

Oletko koskaan kuullut läheisesi tai tuttavasi suusta lausetta "en enää jaksa", mutta silti hän vain jaksaa? Tuntuuko, että jotkut valittavat väsymystään, mutta ihmettelet, miksi valittaa, kun voisi ajatella positiivisesti ja mennä vaikka nukkumaan, kun kerran väsyttää...

March 29, 2019

Kasvamme ihmisenä joka hetki, tai siltä se tuntuu, koska energia ympärillämme kasvaa. Mitä enemmän itseään tuntee, mitä enemmän on avoin erilaisille totuuksille, jopa erilaisille todellisuuksille.

Energia laajenee ja kasvaa. Kuitenkin se kaikki energia, kasvun kapasite...

January 31, 2019

Olen kuullut paljon kysymyksiä, mistä tietää ja tunnistaa, elääkö oikeassa suhteessa? Millainen on Oikea Parisuhde? Ja mitä tarkoittaa uuden ajan suhde? Millainen on tietoinen parisuhde?

Moni haluaisi niin elää suhteessa, jossa tulisi kohdelluksi kuin kuningatar / kunin...

January 21, 2019

Kirjoitin aiemmin erilaisista ulottuvuustasoista, joita ympärillämme on ja miten erilaisia tapoja on hahmottaa omaa maailmaansa.

Vietin joulun ja uuden vuoden Thaimaassa, hyvin erilaisessa ulottuvuudessa olevassa maassa kuin Suomi. Olin odottanut lomaa ja kotiarjesta ir...

January 12, 2019

Nyt tulee joillekin huuhaata, joillekin oivalluksia ja joillekin erittäin arkipäiväistä tekstiä. Meistä jokainen hahmottaa maailmaa omien linssiensä läpi, mutta myös omasta ulottuvuudestaan käsin.

Kukaan tai mikään ei ole parempi kuin toinen, ne vain on. Oman maailmansa...

Please reload

Oikean naisen matkalla

August 23, 2019

March 29, 2019

January 31, 2019

January 12, 2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags