top of page
OikeaNainen_Logo_värillinen.jpg

Haluatko oivaltaa, mistä maskuliinisessa ja feminiinisessä energiassa

on oikein kyse?

Maskuliininen ja feminiininen energia -online iltavalmennus 
SEURAAVAN VALMENNUKSEN AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Toistakymmentä vuotta itsetuntemuksen parissa työskennellyt valmentaja Sonja Kaunismäki johdattaa sinut tässä kolmen tunnin virtuaalisessa iltavalmennuksessa maskuliini- ja feminiinienergioiden mielenkiintoiseen maailmaan.  

Meissä jokaisessa on sekä maskuliinista että feminiinistä energiaa

Feminiini- ja maskuliinienergiat ovat toistensa polariteetit, eli vastakohdat. Ne näkyvät ja vaikuttavat elämässäsi, vaikka et olisi niistä edes tietoinen. 

 

Vaikka olisit tehnyt paljon itsetutkiskelua ja itsesi kehittämistä, ymmärtäisit lapsuuden kokemuksista syntyneitä uskomuksia tai tunnelukkojasi, näiden vastakkaisen energioiden välillä näyttäytyvä ristiriita tulee varmasti eteesi jossain vaiheessa. 

 

Epäharmonia maskuliinisen ja feminiinisen energian välillä aiheuttaa väsymystä, uupumusta ja jopa kehollisia sairauksia.

 

Nämä kaksi energiaa vallitsevat sinussa, olit sitten mies tai nainen. On harhakäsitys, että feminiininen olisi vain naisellista energiaa ja maskuliininen miehellistä energiaa. Energiat eivät ole sidoksissa sukupuoleen ja siksi niillä ei ole vaikutusta kehomme rakenteeseen tai fyysiseen olemukseemme.

 

Energiat näkyvät käyttäytymisessämme, sekä sisäisessä ja ulkoisessa viehätysvoimassamme, joihin voimme vaikuttaa tuomalla nämä asiat omaan tietoisuuteemme.

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että elämäsi on päivästä toiseen suorittamista ja puurtamista?

 

Ahkeroit töissä, hoidat tunnollisesti kodin ja perheen, kuuntelet ymmärtäväisenä läheistesi murheet ja huolet. Päivän päätteeksi olosi tuntuu jotenkin tyhjältä ja merkityksettömältä. Haluaisit vain antaa kaiken olla, päästää irti velvollisuuksista ja vaatimuksista. Kaiken asioiden hoitamisen ja huolehtimisen jälkeen toivoisit, että joku pitäisi huolta sinusta, kuuntelisi ja ymmärtäisi. Ehkä tunnet sisälläsi, että asiat voisivat olla myös toisin...

Ylläoleva kuvaus on yksi esimerkki tilanteesta, jossa luonnollinen maskuliininen ja feminiininen energia ovat epätasapainotilassa. 

Jos haluat oppia, kuinka maskuliininen ja feminiininen energia vaikuttavat elämässäsi, jatka lukemista.

yinyang.jpg

Maskuliininen ja feminiininen energia -iltavalmennuksessa oivallat...

 • mitä ovat maskuliininen ja feminiininen energia

 • kuinka nämä kaksi energiat vaikuttavat kaikkeen elämässäsi ja millaisia seurauksia niiden epätasapainosta saattaa aiheutua 

 • onko oma ydinenergiasi maskuliininen vai feminiininen

 • kuinka energioiden tiedostaminen auttaa sinua ymmärtämään ihmissuhteita ja parisuhteen dynamiikkaa 

 • miten maskuliini- ja feminiinienergiat voivat auttaa sinua saavuttamaan syvällisen ja rakkaudentäyteisien parisuhteen, jossa tulet arvostetuksi ja ymmärretyksi juuri sellaisena kuin olet

 • kuinka oman feminiinisen energiasi tukahduttaminen kääntyy sinua itseäsi vastaan ja voi estää saavuttamasta sellaisen parisuhteen, jota sydämessäsi kaipaat

 • millaisia haitallisia toimintatapoja ja ajatusmalleja, eli niin sanottuja parisuhdemyyttejä, olemme mieleemme rakentaneet ja joiden mukaan toimimme - vaikka tukahdutamme siten oman ydinenergiamme

Vaikka maskuliininen ja feminiininen energia vaikuttavat elämän kaikilla osa-alueilla, valmennuksessa tarkastelemme sitä erityisesti naisen ja parisuhteen näkökulmasta 

Valmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat ymmärtää ihmissuhteiden dynamiikkaa ja maskuliini- ja feminiinienergioiden vaikutusta elämääsi

 • Olet parisuhteessa ja kaipaat suhteeseenne lisää yhteyttä ja intohimoa 

 • Olet sinkku ja sinusta tuntuu että et millään löydä vierellesi miestä, joka arvostaisi ja hyväksyisi sinut juuri sellaisena kuin olet

 • Kaipaat suhdetta, jossa saat olla naisellinen, feminiininen nainen maskuliinisen miehen rinnalla 

 • Tahdot lisätä itsetuntemustasi ja avautua enemmän omalle naiseudellesi

Woman%2520by%2520the%2520Water_edited_ed
MASKULIININEN JA FEMINIINEN ENERGIA -ILTAVALMENNUS KLO 18-21
Valmennus järjestetään etäyhteydellä Zoomissa. 

 

Voit osallistua valmennukseen mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys.

 

Tulemme tekemään illan aikana harjoituksia, jotka auttavat oman ydinenergian tunnistamisessa.

 

Saat tarkemmat osallistumisohjeet ja Zoom-linkin sähköpostiisi. Jos viestiä ei näy, tarkastathan myös roskapostin ja sähköpostisi muut kansiot. 

Jos valmennuksen ajankohta on sinulle hankala tai pääsisit mukaan vain osaksi aikaa, illasta on tulossa myös tallenne, jonka toimitamme valmennuksen ostaneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan. 

TULE MUKAAN MASKULIININEN JA FEMINIININEN ENERGIA -ILTAVALMENNUKSEEN

Seuraavan iltavalmennuksen päivämäärä ilmoitetaan,

kun se on tiedossa.

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin. Voit siis testata verkkovalmennuksen toimivuutta ilman taloudellista riskiä.

Valmentajasi Sonja Kaunismäki

Itsetuntemus- ja ihmissuhdevalmentaja Sonja Kaunismäki on toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa jo yli 20 vuotta. Sonjan suurin intohimo on ollut syventyä itsetuntemukseen ja siihen, miten se vaikuttaa ihmissuhteisiin.

 

Hänen oma oppimatkansa ihmissuhteiden parissa on ollut värikäs ja jokainen kokemus on syventänyt tahtoa jakaa ymmärrystä myös muiden avuksi.

Sonjan valmennukset ovat syvällisiä, silmiä avaavia ja kutsuvat kuulemaan oman sydämensä ääntä.

 

Rakkauden äärellä ollaan erittäin haavoittuvaisia ja Sonjan vahva läsnäolo, ymmärrys ja herkkyys kuulla pinnan alla olevia asioita auttavat sinua astumaan kohti omaa aitoa itseäsi.

Sonja on käynyt lukuisia valmennuksia 20 vuoden aikana ja hänen cv:stään löytyy useita valmentamiseen liittyviä pätevyyksiä, kuten: 

 

 • Positive Psychology Coach

 • Positive Psychology Practitioner 

 • EIF Enneagrammi -ohjaaja

 • MB Master Coach

 • MB Elämäntaidon valmentaja

 • MB Huippuvalmentaja  

 • Parisuhde-valmentajakurssi

 • Elämäntaidot Kouluun-valmentaja

 • Licensed Practioner of NLP

 • EFT (Emotional Freedom Technique) -hyvinvointivalmentaja

 • The Passion Test Facilitator

 • 10Times valmentaja valmennus

 • Uskalla Innostua valmentajakoulutus

fullsizeoutput_15d4_edited_edited.jpg

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle maskuliinisen ja feminiinisen energian maailmaan! 

Pääset lunastamaan lippusi valmennukseen tarjoushintaan 14,90 € tästä ››

OikeaNainen_Logo_RGB.png
bottom of page