top of page
OikeaNainen_Logo_värillinen.jpg

Millaisessa parisuhteessa sinä haluaisit elää? 

Videosarja, joka auttaa juuri sinulle Oikean parisuhteen löytämisessä tai rakentamisessa
... olitpa sitten sinkku tai suhteessa


Toistakymmentä vuotta itsetuntemuksen parissa työskennellyt valmentaja Sonja Kaunismäki kertoo tässä ajatuksia herättävässä videosarjassa, kuinka unelmien parisuhde on mahdollinen ihan jokaiselle meistä.

Kaipaatko parisuhdetta, joka on aito, intiimi, kunnioittava, intohimoinen ja täynnä syvällistä rakkautta? Tahdotko tulla rakastetuksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet?

Nämä toiveet ovat hyvin inhimillisiä ja tuttuja monelle naiselle. Sinkkujen lisäksi myös moni parisuhteessa elävä kokee jotain puuttuvan. Ehkä sinullakin on kokemus suhteesta, jossa et ole voinut näyttää tunteitasi avoimesti, tarpeesi eivät ole tulleet täyttyneeksi ja aito yhteys kumppaniin on ollut kadoksissa? 

Moni nainen kipuilee jossain kohtaa elämäänsä sen pelon kanssa, että mitä jos en koskaan löydä sellaista suhdetta, jota todella sydämessäni haluan. Tai löydänkö koskaan sitä Oikeaa ja onko sellaista edes olemassa? Videosarjassa kuulet vastauksen näihin kysymyksiin ja ymmärrät, mistä nämä ajatukset kumpuavat.  

Videosarjan tarkoitus on tarjota uudenlaista näkökulmaa olemassa olevaan tai tulevaan parisuhteeseesi. Kun tilaat videosarjan, saat videot talteen sähköpostiisi ja pääset myös katsomaan videosarjan ensimmäisen videon heti.

Videosarja sisältää neljä ajatuksia herättävää videota: 

1. Onko meille jokaiselle se Oikea?

2. Mikä estää meitä saavuttamasta unelmien parisuhteen? 

3. Mitä sinun tulee oivaltaa itsestäsi, ennen kuin voit löytää unelmiesi suhteen?

4. Milloin on oikea aika lähteä etsimään tai rakentamaan unelmiesi parisuhdetta?


Videot ovat noin viiden minuutin mittaisia, mutta herättävät varmasti ajatuksia. Kannattaa siis varata rauhallinen hetki videoiden katseluun…

Valmentaja videosarjan takana - Sonja Kaunismäki

"Oma itsetuntemusmatkani on alkanut yli 20 vuotta sitten, kun kysyin itseltäni: miksi minä käyttäydyn, tunnen ja ajattelen näin? Kysymys on kuljettanut minua jopa huomaamattani erilaisten opintojen, ihmissuhteiden ja työtehtävien kautta oman luonnollisen itseni äärelle.

 

Erityisesti oman naiseuteni esiin nouseminen on auttanut ymmärtämään, miksi aika ajoittain tunnen uupumusta ja levon tarvetta useammin kuin aiemmin. Myös parisuhde voi uuvuttaa ja turhauttaa, jos toimii omaa naiseuttaan vastaan. Mitä on olla Oikea nainen omassa elämässä ja omassa parisuhteessa on elämänmittainen sukellus omiin intohimoihini.

Koen, että oman itseni, aidoimman minän, omien intohimojeni löytäminen ja niiden ilmentäminen on elämäntehtäväni, jota toteutan myös valmentajana."

fullsizeoutput_15d4_edited_edited.jpg

Nyt haluaisin kysyä sinulta, millaisen parisuhteen sinä haluat ja mitä olet valmis tekemään sen eteen?

Ota askel kohti sinulle Oikeaa parisuhdetta ja tilaa maksuton videosarja tästä ››

OikeaNainen_Logo_RGB.png
© 2021 Oikea Nainen
bottom of page