top of page
  • Writer's pictureOikea Nainen / Sonja

Nainen, matkalla kohti uutta rakkautta?

Päivitetty: 7. tammik. 2020


Oletko jo testannut lukuisia vinkkejä ja neuvoja löytää se Oikea?

Löysin internetin maailmasta useita 10 kohdan listoja sinkuille, jotka ovat kiinnostuneet löytämään uuden kumppanin. Samankaltaisia vinkkejä ja listoja kyllä löytää, jos niitä vain etsii. Ne ovat kyllä hyviä kutsumaan puoleensa flirttailijoita ja muita sinkkuja, enkä tietenkään kumoa niiden toimivuutta. Jokainen vinkkilista jonka löysin, perustui suurilta osin kuitenkin ulkoisiin asioihin ja siihen, että tekisit selväksi, että olet sinkku. Listoilla oli myös hymyn ja itsevarmuuden näyttäminen, jotka eivät ole vain ulkoisia asioita, eli pisteet niistä.

Uskon kuitenkin, että se mitä moni tänä päivänä hakee, on jotain ainutlaatuista, aitoa, syvempää ja merkityksellistä, aikuista suhdetta. Tahtotila on löytää juuri se oikea, maskuliininen, aikuinen mies, joka antaa naisensa olla Oikea Nainen.

Mitä enemmän nainen on tunnistanut itsessään suorittajan ominaisuuksia, sitä suurempi tahtotila sisimmässään on saada vierelleen mies, jonka seurassa voisi rentoutua olemaan nainen.

"Kumpa joskus löytäisi rinnalleen miehen, joka nostaa taakan pois harteilta".

Muistan itsekin haaveilleeni siitä, miten ihanaa olisi vain rentoutua ja laskeutua olemaan välillä heikko. Miten turvallista elämä olisi, jos vierellä olisi mies, joka ottaa sillä hetkellä syliinsä, kun en enää itse jaksa pitää itseäni pystyssä.

Onkin aivan hurmaavaa unelmoida ja haaveilla tuntemattomasta ihmisestä, jonka uskoo kohtaavansa. Ja se on myös hyödyllistä. Ja sinähän tahdot kohdata ja elää sen Oikean kanssa?! Mistä sen Oikean sitten tunnistaa? Kiehtova ajatusleikki. Kysymyksen voisi esittää myös niin, että miten voi tunnistaa sen oikean, ellei tunne itseään ja sitä mitä haluaa?

Vedän magneetin lailla puoleeni vain sitä, mitä itse olen ja mitä olen valmis ottamaan vastaan!

Kohtaan ihmisiä, jotka ovat heijastusta siitä, miten kohtelen itse itseäni.

Jokainen kohtaamasi ihminen on aina juuri se oikea ja vielä oikeaan aikaan. Elämässä ei vain yksinkertaisesti ole virheitä.

Kohtaamamme ihmiset ovat aina tarkoituksenmukaisia ja

asiat eivät tapahdu meille, vaan meitä varten.

Elämä on matka ja kokemukset ovat oppimista varten.

Jokaisesta ihastusta herättäneestä ihmisestä ei tule kumppania,

eikä jokainen kumppani pysy vierellä koko elämää.

Läheiset ihmissuhteet ovat suurimpia peilejämme, niin hyvässä kuin haastavissakin asioissa. Vaikka olisit kokenut eron, niin olet siltikin tavannut täysin oikean ihmisen, oikeaan aikaan. Eron jälkeinen prosessi on erittäin tarpeellinen, koska vain siten voit jälleen avautua uudelle ihmiselle, ehyempänä. Vaikka päättyneestä suhteesta olisi jo kulunut paljon aikaa, on hyvä tarkastella itseään, oletko selkeä syistä, jotka johtivat suhteen päättymiseen. Mitä selkeämpi olet ja mitä paremmin olet menneisyytesi käsitellyt, seuraava suhteesi tulee olemaan täysin erilainen.

Miltä kuulostaisi avoin, aito, intohimoinen,

rakkauden täyteinen, sinun henkilökohtaista kasvua tukeva ja naisellisuuttasi korostava parisuhde?

Voisiko Oikea Parisuhde-valmennus olla sinun juttusi?

käy lukemassa lisää valmennuksesta täältä.

Valmennus on suunnattu naisille, jotka tahtovat olla omassa elämässään Oikea Nainen.

Omalle henkilökohtaiselle elämäni matkalle on osunut monta oikeaa miestä, olemme taivaltaneet yhdessä jonkun aikaa, kunnes suuressa tienristeyksessä olemme kääntyneet eri suuntiin. Matkaa ei olisi voinut jatkaa yhdessä, koska niin ei kuulunut käydä. Mistä tiedän? Koska niin ei käynyt!

Elämä on joka kerta tuonut eteeni uudenlaisia risteyksiä ja matkakumppaneita -aina parempia, koska olen itse kasvanut ja oppinut rakastamaan enemmän itseäni. Jos luoja suo, nyt vierelläni on kumppani, joka tahtoo ja valitsee kulkea elämänpolkua kanssani pitkälle, myös haastavimmistakin tienristeyksistä -samaan suuntaan. Olen kuitenkin täysin varma siitä, että tekemälläni työllä itseni kanssa ja syventymällä siihen, millaisen suhteen oikeasti haluan, on suuri merkitys siihen, että elän juuri minulle Oikeassa Parisuhteessa. Suosittelen <3.

Rakkaudella,

Sonja

bottom of page