top of page
  • Writer's pictureOikea Nainen / Sonja

Vastustamaton nainen


Oletko vastustamaton nainen?

Mitä tässä kirjoituksessa tarkoitan vastustamattomalla naisella, ei ole mitään tekemistä ulkoisella ulkonäöllä, on se sitten luonnollista tai ehostettua.

Vastustamaton nainen hehkuu sisäisellä tasapainolla,

joka näkyy tietenkin myös ulkoisesti, mutta herättää ihailua vain olemalla oma itsensä.

Sisäinen tasapaino kertoo siitä, että ihminen ei taistele olosuhteita vastaan. Vastustamaton nainen on sinut itsensä, menneisyytensä ja ympäristönsä kanssa.

Päivittäin on lukuisia mahdollisuuksia olla vastustamaton nainen.

Helppoa? Ei ole, mutta mahdollista. Harjoittelemalla askel askeleelta, sallimalla tuntea itsensä olla oma itsensä. Rakastamalla ja hyväksymällä itsensä.

Vastustamattoman naisen vastakohta on vastustava nainen. Jokainen valinta, joka tuntuu kehossa jännityksenä, lihasten supistumisena tai herättää ahdistavaa pelkoa, tuntuu pienentävän omaa ihmisyyttä, on totuuden vastustamista. Totuus voi siis olla hyvien puoliensa hyväksymistä, tai sitten omien haasteidensa välttämistä.

Vastustava nainen ei anna itselleen lupaa nauttia tai syyllistyy hyvästä olosta.

Vastustamaton nainen tuntee oman arvonsa,

on lempeä itselleen ja toisille.

Kun tuntee energian virtaavan, niin kehossaan kuin arjen tapahtumissa, olo on kevyt ja vapaa. Tilanteiden, mielipiteiden, olosuhteiden ja toisten ihmisten vastustaminen vie aina poispäin hyvästä olosta.

Miellyttäminen, manipulointi, arvosteleminen, syyttäminen ja

väheksyntä luo vastustusta omalle aidolle kauneudelleen.

Tunnistatko tilanteita, jolloin olet sanonut kyllä, vaikka olisi tehnyt mieli sanoa ei? Eli toisin sanoen, oletko vastustanut energian luonnollista virtaavuutta? Käytän tarkoituksella vastustus-sanaa, koska sitähän se yksinkertaistettuna on, oman luonnollisen itsensä estämistä.

Tarkoittaako vastustamaton nainen, että hän vain hymyilee omaa sisäistä kauneuttaan ja on kuin koriste, jolla ei ole omia mielipiteitä tai päämäärää? Päinvastoin.

Vastustamattomalla naisella (tietenkin myös miehellä!) on erittäin selkeät rajat, hän on myös tietoinen mitä haluaa ja mitä ei halua.

Vastustamattomuus on erilaisuuden hyväksyntää,

ymmärtämistä ja kunnioittamista.

Sisäinen tasapaino on itsetietoisuutta, ympärillä olevan kiireen tai jopa kaaoksenkin keskellä. Elämäntilanteesta riippuen, ulkoisen melun vastustaminen on paljon tutumpaa kuin sen hyväksyminen. Vastustamattomuus on itsensä rakastamista ja itselleen hyvän sallimista. Kaiken arjen hälinänkin keskellä sisälläsi on rauha, hyväksyntä ja rakkaus.

Mitä enemmän ympärilläsi on vastustavia ihmisiä ja mitä enemmän vastustat oman itsesi, tai olosuhteiden hyväksymistä, sitä raskaampi olo sinulla on itselläsi. Vaikka tarvitsisit enemmän omaa aikaa, niin hukutat sen helposti työn, harrastusten tai muiden kiireiden alle.

Mitä enemmän sanavarastossasi ja ajatuksissasi on pakko, pitää, kuuluu -sanoja, sitä enemmän on hyvä keskittyä nykyhetken hyväksymiseen ja myös hakeutua vastustamattomien ihmisten seuraan.

Mitä enemmän kokee ulkopuolelta tulevan painetta, aikatauluja, odotuksia, kaipaa tasapainoisesti myös ulkopuolelta tulevaa hyväksyntää. Valitettavan usein monet kokevat, että oma puoliso on se, jolta hyväksyntää ei tunnu saavan.

Vaikka puolisosi sanoisikin hyväksyvän sinut, niin kuuletko omissa ajatuksissa silti lauseita, että kuulemasi asiat eivät pidä paikkaansa? Kuuletko ajatuksia, jotka haluaisivat todistaa puolisosi olevan väärässä? Haluatko vastustaa toisen kaunista ajatusta sinusta, vai annatko sen virrata vapaana?

Jos ystäväsi, puolisosi tai kuka tahansa antaa sinulle positiivista palautetta, osaatko ottaa sen vastaan? Seuraavan kerran, kun kuulet jotain hyvää itsestäsi, pysähdy, hengitä kuulemasi asia, anna sen sulaa jokaiseen soluusi. Ja sano kiitos.

Rakasta itseäsi ja anna toisillekin lupa rakastaa sinua.

Vastustamaton nainen vastaanottaa, antautuu elämälle ja rakkaudelle.

Vastustamaton nainen on vastustamaton.

Rakkaudella,

Sonja

bottom of page