top of page
  • Writer's pictureOikea Nainen / Sonja

Kaksoisliekin huuma

Päivitetty: 18. tammik.

Täydellinen kumppani, joka tietää minusta kaiken, aistii tunteeni ja tarpeeni. Heti ensi katseesta alkaen uskomaton yhteensulautuminen ja ikuisesti palava rakkaus. Kahden erillisen ihmisen kotiinpaluu ja yhdeksi tuleminen.


Ihana haavekuva, joka on kyllä olemassa, sitä en epäile yhtään. Silmiini osui sinkuille tarkoitettuja kirjoituksia, joissa mainittiin kaksoisliekkien kohtaaminen.


Olin itse nuorempana varma, että tulen löytämään kaksoisliekkini ja yritin sovittaa haavekuvaani miehiin joita tapailin. Etsintä kaksoisliekistä oli kuin huumaa, joka vei eteenpäin. Lopulta jos tapailu muuttui seurusteluksi ja vuosia kestäneeksi parisuhteeksi, unohdin koko asian. Etsinnän ääni vaimeni sisälläni, kunnes nosti päätään taas parisuhteen päättyessä.


Mitä enemmän olen tutkinut ja tarkastellut parisuhteen aihepiiriä erilaisten kirjojen, kurssien ja koulutuksien kautta, kuin omassakin elämässä, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut kaksoisliekkisuhteen mahdollisuudesta. Sitten tuleekin se iso mutta!Jos ajatellaan täydellisesti toisilleen sopivaa ja yhdistynyttä sielua tai henkeä -millä nimellä sitä haluaakaan kutsua. Mitä se tarkoittaa ihmiselämässä, arjessa, tunteiden sekamelskassa ja ajatuksien oravanpyörässä? Se tarkoittaa itsensä täysin paljaaksi riisumista, egon jäkätyksen peloista ja tunnelukoista, sekä ajatuksien tuottamista odotuksista vapautumista.


Voimakasta yhteyttä, yhteensulautumista ja syvällistä rakkautta voi tuntea ilman,

että kaksoisliekeistä olisi koskaan edes kuullutkaan.


Parisuhde on muutenkin elämän suurin korkeakoulu. Parhaimmillaan rakkaudellinen parisuhde on aiemmin kuvaillun kaksoisliekkisuhteen kauneutta -myös arjen keskellä. Pahimmillaan se voi olla hirveää huutosotaa, mykkäkouluja, luottamuspulaa ja pelkoa. Silloinkin rakkaudellinen suhde on aina olemassa. Se vain jää mielen luomien pelkojen, ajatuksien ja ehkä äänekkäidenkin sanojen alle.


Tunnen monia, jotka ovat kohdanneet kaksoisliekkinsä ja tunnehuuma kuin voimakas yhteyden tunnekin on ollut juuri sitä, mitä teorioissa kuvataankin. Ja tietenkin tällaisia pareja on olemassa. Sitten tulee taas se iso mutta! Monesti mukana on jo olemassa oleva parisuhde tai muuta sellaista, että parisuhde ei ole tässä elämässä mahdollista. Kaksoisliekki voi olla myös mitä sukupuolta tahansa tai ikäeroa voi olla monia vuosikymmeniä.


Jos olet tällä hetkellä sinkku ja haaveilet kaksoisliekin kohtaamisesta, kysy itseltäsi (sydämeltäsi), että oletko siihen valmis ja mitä sinun tulee oppia ennen sitä. Päästä sen jälkeen asiasta irti ja luota siihen, että kohtaat ihmisiä ja oppiläksyjä, joita sinun tulee tässä elämässä kohdata. 15 vuotta sitten minun vastaukseni oli, että olen valmis. Sen jälkeen en pahemmin ole koko asiaa edes ajatellut, koska päästin koko aiheesta irti ja se menetti merkityksensä. Tehtäväni oli lisätä itsetuntemustani, luottaa elämään ja ottaa vastaan ne oppiläksyt joita olen lupautunut käymään läpi. En yleensä puhu kaksoisliekeistä tai henkikumppaneista, koska mieli tekee silloin helposti tepposet.


Mieli rakastaa mysteerejä ja asioita, joista ajattelemalla ei saa selkeyttä.

Ajattelulla luo vain lisää ajattelua.

Selkeys on tasapainon, totuudellisuuden ja rakkauden läsnäoloa, mielen ollessa hiljempaa.


Voit tuntea jokaisen ihmisen kanssa voimakasta yhteyttä, jos olet yhteydessä itseesi. Kaksoisliekki-suhde kuin Tietoinen Parisuhde, joka vaatii sitoutumista ensisijaisesti itseensä. Itsetuntemuksen lisäämistä ja omien energioidensa tasapainottamista.


Jokainen ihminen on ulkokuoren alla täyttä kultaa, jonka täytyy olla linjassa käyttäytymisen ja olemuksen kanssa.


Me kohtaamme elämässämme aina juuri oikeita ihmisiä. Luota siihen.Rakkaudella, Sonja


Jos haluat selkeyttä johonkin elämäsi aihealueeseen, teen puhelimitse 45min Intuitiivisia pikavalmennuksia! Katso lisää täältä.
Comments


bottom of page