top of page
  • Writer's pictureOikea Nainen / Sonja

Onko unelmien parisuhde olemassa?

Päivitetty: 27. lokak. 2020


Moni nainen pettyy, turhautuu ja tuskastuu puolisoihinsa, eivätkä lopulta edes tiedä syytä siihen. On sitten kyseessä ex-puoliso tai nykyinen. Mihin ihmeeseen katosi se uljas prinssi, joka halusi tehdä kaikkensa minun eteeni? Mihin katosi intohimo, hellyys ja romantiikka? Toki nämä voivat toteutuakin, mutta silti syvällä sisällä on tunne, että jotain puuttuu. Alkuhuuman jälkeen kahdenkeskinen aika ja aito kiinnostus toiseen vain häviää jonnekin, tai ainakin laimenee. Kuulostaako tutulta?

MIHIN UNELMIEN PARISUHDE KATOSI?

Rakastumishuuma vaihtui kiireiseen arkeen, vastuu painaa hartioita ja samalla tuntuu, kuin oma naisellisuus katoaisi jonnekin. Eikä mieskään tee mitään, että tuntisit olevasi enemmän nainen? Tai jos tekee, niin nekin voi tuntua turhauttavilta. Mitä tapahtui naiselle, joka tunsi löytäneensä unelmiensa miehen ja unelmiensa parisuhteen? Tai edelleen tämä tunne voi olla täysin tuntematon, jota niin monet syvällä sydämessään kaipaa.

Lähes jokaisella naisella on alitajunnassa prinssi ja prinsessatarina, joka on ehkä unohdettu tai tukahdutettu. Joillakin se elää sisäisessä maailmassa voimakkaana, mutta sen toteutuminen käytännössä tuntuu täysin mahdottomalta. Edellä mainitut asiat ovat tarkoituksella kärjistettyjä, kuulostele itseäsi rauhassa, tuntuuko ne jossain määrin tutuilta. Oikea parisuhde tarkoittaa juuri sinulle sopivaa, oikeaa parisuhdetta, ei sitä, miten parisuhde sanakirjoissa määritellään.

VOIT SAADA JUURI SELLAISEN SUHTEEN KUIN HALUAT!

Nettimaailmasta ja parisuhdekirjoista löytyy jos jonkinlaista keinoa, miten löytää itselleen unelmiensa puolison tai miten suhdetta voi kehittää. Joukkoon mahtuu paljon vinkkejä, jotka eivät kestä arkea tai vaatisivat sinua toimimaan täysin luonnollista olemustasi vastaan. Kaikkea voi kokeilla ja aina voi oppia uutta. Nykypäivän nainen kaipaa kuitenkin paljon enemmän, mitä vielä edes tiedetään. Ja lopulta ne ovat hyvin yksinkertaisia asioita. Syvällä sisällään nainen kaipaa lupaa olla nainen.

Miltä tuntuisi saada rakkautta, olla hehkeä, haluttu, energinen ja rakastettu, myös arjen keskellä? Tuntea olevasi oikea nainen, oikeassa parisuhteessa ja oikean miehen kanssa? Mitä jos onkin mahdollista, että miehesi rakastaisi sinua vain siksi, että olet juuri sinä? Nainen.

Mitä jos olisikin mahdollista, että olisit rakastettu ilman miellyttämistä, ilman taka-ajatuksia tai odotuksia? Olisit rakastettu ilman että teet mitään, olisit rakastettu, vain siksi että olet miehelle se Oikea nainen. Tai oletko kuullut näitä sanoja, lauseita, mutta et ole uskonut niiden olevan totta?

Tekstini ja valmennukseni ovat suunnattuja nainen-mies-suhteisiin, koska muunlaisesta itselläni ei ole kokemusta. Jos elät toisenlaisessa suhteessa tai kaipaat sellaista, niin toivon että löydät näistä myös vinkkejä itsellesi, vaikka en niistä suoraan kerrokaan. Jokaisessa suhteessa on kuitenkin polariteetit, jotka vetävät toisiaan puoleensa.

MITÄ NAINEN SYDÄMESSÄÄN TOIVOO

OIKEALTA PARISUHTEELTA?

Uskallan olettaa, että jokainen nainen kaipaa tulla

hyväksytyksi ja rakastetuksi juuri sellaisena kuin on.

Tuntea olevansa omalle puolisolle maailman kaunein ja upein nainen.

Tuntea olevansa turvassa, olla arvokas ja kunnioitettu nainen.

Tuntea olevansa haluttu ja tarpeellinen, vain siksi, että on olemassa.

Uskon, että naisen kaipaus tulla romanttisesti kosituksi, ei välttämättä tarkoita edes sitä, että haluaisi vihille. Se voi yksinkertaisesti tarkoittaa, että nainen saa tunnustuksen olevansa miehensä ainoa valittu ja niin arvokas, että rakastamansa mies on valinnut juuri hänet. En usko naisten haaveilevan kenen tahansa miehen kosinnasta. Toki voin olla väärässäkin. Tässä ajatusmallissa on vain piilossa yksi erittäin suuri syy, miksi naiset turhautuvat miehiin.

Nainen haluaa tuntea olevansa erityinen ja henkilökohtaisesti oman miehensä ykkösnainen, on sitten minkä näköinen, ikäinen tai kokoinen tahansa. Nykypäivän nainen haluaa ja jopa vaatii mieheltä enemmän kuin äitiemme tai isoäitiemme aikaan. Haluamme tulla kuulluksi ja nähdyksi aitona itsenämme.


Vaikka asiaa ei heti tiedostaisikaan, niin suurimmalla osalla naisista on sisimmässään vanhankantainen uskomus, ellei löydä miestä, niin olisi jotenkin huonompi ihminen. Tämä juontaa juurensa vanhoista uskomuksista ja sanonnoista, että "joutuu" vanhaksipiiaksi, kun ei kelpaa kenellekään. Jolloin pitäisi olla vain tyytyväinen, jos joku hänet haluaa. Ihan hullua! Ja kuitenkin juuri tästä samasta syystä moni nainen tyytyy elämään huonossa suhteessa!


Se on kuulkaa naiset aivan päinvastoin! Naisen tulee valita "kilpakosijoista" mies, joka on hänen arvoisensa ja osaa näyttää sen, myös vuosienkin jälkeen.


MITÄ NAISENA OLEMINEN POHJIMMILTAAN TARKOITTAA?

Ei ole sattumaa, että vastakohtien sanotaan vetävän toisiaan puoleensa. Me olemme erilaisia, mies ja nainen ovat toistensa vastakohdat. Mies on luonnostaan maskuliinisempi ja nainen luonnostaan feminiinisempi. Meissä jokaisessa on myös itsessämme molemmat puolet, jotka tulevat esiin eri tilanteissa. Energioiden ollessa tasapainossa, tunnemme olevamme energisiä, vapautuneita, osaamme toimia, kun on tarpeellista, mutta osaamme ilmentää myös luovaa, herkkää ja tunteellista puoltamme.

Parisuhteessa on hyvin oleellista tiedostaa, onko pääasiallinen oma toimintatyyli maskuliinista vai feminiinistä. Naisille ei ole opetettu, mitä tarkoittaa olla nainen, feminiininen nainen. Meille naisille ei ole opetettu mitä naisena oleminen ihan pohjimmiltaan tarkoittaa. Meille oikeastaan enemmän on opetettu, miten olla maskuliininen. Olemme saaneet opin, miten tukahduttaa tunteensa ja olemme saaneet kehuja ja tulleet hyväksytyksi eniten siitä, miten olemme suoriutuneet jostain tekemisestä. Työelämässä olet hyvä ja arvokas, jos saat tuloksia. Kotona saat kiitosta ruuanlaitosta tai kauniista kodista.

Oletko koskaan ihmetellyt, että vaikka miten hyvin suorittaisit tekemisellä, palvelemisella tai hoivaamisella, siitä saadut kiitokset tai kehut eivät tuo tunnetta, että olisit rakastettu, ainutlaatuinen ja hyväksytty?

Tai vaikka miten hyvin olet osannut kantaa vastuun, tehdä perheen eteen kaikkesi, niin miehesi ei ole edes huomannut sitä. Jos olet nääntynyt vastuullisuuden ja arjen pyörittämisen keskellä, mies ei vain tunnu ymmärtävän, että hänkin voisi tehdä jotain.

"Ottaisi edes syliin ja silittäisi hetken."

Tällaisten kokemuksien jälkeen voi tuntua hyvin turhauttavalta ja epäuskoiselta edes ajatella, että nykyinen tai uusi parisuhde voisi olla erilainen. Unelmien parisuhde. Suhde jossa oma naiseutesi pääsee hehkumaan ja sydämesi rakkaus loistaa koko olemuksestasi.

KUN TIEDÄT MITÄ HALUAT, SAAT SEN VARMEMMIN

Mitä selkeämpi olet siitä, millaisen suhteen haluat, olet jo lähempänä sen toteutumista. Vaikka olisit jo suhteessa, sitä voi aina kehittää ja syventää. Liian usein keskitytään siihen, millainen puolison pitäisi olla ja unohdetaan, millaisen suhteen me haluamme.

Parisuhde muodostuu kahdesta ihmisestä ja parisuhteesta.

Usein nämä kolme asiaa eivät kohtaa.

Kun otetaan tarkasteluun parisuhde, mies ja nainen, syntyy suurempi kokonaiskuva,

joka auttaa havainnoimaan sitä ilman tunnesidoksia.

Monien vuosien, omien suhteiden ja erojen jälkeen vihdoin pääsin ymmärrykseen, mistä kaikessa on aina ollut kysymys.


Oma värikäs historiani, kokemukset asiakkaiden ja ystävieni kanssa ovat auttaneet näkemään voimakkaan mallin, jonka avulla tunnistat itsellesi Oikean parisuhteen, oikean miehen ja mitä tarkoittaa olla Oikea nainen.Varmistut, että olet matkalla oikeaan suuntaan,

kohti Oikeaa Parisuhdetta ja valmistaudut kohtaamaan sen Oikean Miehen


Tunnistat, miten valmistautua unelmiesi parisuhteeseen.


Koetko, että haluat jotain paljon syvällisempää ja merkityksellisempää? Tunnetko olevasi valmis tai haluat valmistautua tulevaan suhteeseen? Oikea Parisuhde -verkkovalmennuksessa opit tunnistamaan, mistä asioista oma unelmiesi, sinulle Oikea Parisuhde koostuu


Haluatko suhteen, jossa naisena syvin janosi tyydyttyy, sekä yhteinen

kunnioitus ja rakkaus säilyy, jopa vuosikymmenien ajan?


Voit löytää uudenlaisen merkityksen kohdata uusi kumppaniehdokas, jonka kanssa voi rakentaa todella kauniin, rakkauteen, arvostukseen ja kunnioitukseen perustuvan suhteen.


Miten ja mistä tunnistat, että olet löytänyt Oikean miehen

Tule mukaan verkkovalmennukseen,Rakkaudella,

Sonja

Comentários


bottom of page