top of page
writing-923882_1920.jpg

Kirje tulevaisuuteen

Uusi mies toiveissa:

 

Kirjoita tulevalle miehellesi kirje, jossa kiität hänen olemassaolostaan ja siitä, miten hän on unelmiesi täyttymys. Voit kirjoittaa sen aikamuotoon, jolloin olette jo tavanneet, tai voit kirjoittaa odottavan kirjeen tulevaisuuteen. Suosittelen preesens -muotoa, jolloin olette jo tavanneet ja voit kiittää miten helposti kaikki tapahtui.

 

Esim....Olen todella kiitollinen siitä, miten huomioit, autat ja kannustat minua olemaan aito, oma itseni. Sinun rinnallasi tunnen, miten arvokas ja upea nainen minä olen. Kiitos, miten rakastat ja näytät sen minulle erilaisin tavoin. Tunnen ylpeyttä, miten upean miehen olen rinnalleni saanut, kiitos siitä. Tunsin sydämessäni ensimmäisestä hetkestä alkaen, että sinun vierelläsi on hyvä ja levollinen olla. Kiitos, miten helpoksi olet kaiken tehnyt, että voin vain luottaa ja turvautua elämän virtaan. Ihailen sinun tapaasi ajatella ja huomioida myös minun tarpeitani, miten pysyt omassa voimassasi ja löydät ratkaisun, joka sopii molemmille......... 

 

Suhteessa olevat:

Kirjoita kirje miehellesi, jossa osoitat kiitollisuutta ja arvostusta, miten hän osoittaa sinulle rakkautta aivan uudella tavalla ja syvemmällä tasolla. Jos aiemmista listoista löytyi paljon ominaisuuksia, mitä et hänessä ole nähnyt, kiitä ja osoita arvostusta, miten hän kasvoi miehenä ja on näyttänyt uusia upeita puolia itsestään. Onko se mahdollista? Kyllä on.

Vaikka hidasrytmisestä ei tule nopeatempoista, niin kehitystä voi aina tapahtua ja vähintäänkin tulla puoliväliin vastaan. Kun vain annat siihen mahdollisuuden. Voiko vähäpuheisesta tulla vain rakkauden sanoja pulputtava mies? En tiedä voiko, mutta onko se edes tarpeellista, kunhan puhuu vain täydestä sydämestään, aitoja, kauniita ja arvostavia sanoja.

Ole kirjeessä kiitollinen hänen upeudestaan, että hän on kuin toinen mies. Jos unelmiesi mies on läsnä sinulle ja perheelle, mutta nykyinen tekee paljon töitä ja on pääsääntöisesti vain omissa ajatuksissaan, anna hänelle kiitosta, miten hän ymmärsi sinun ja suhteenne tärkeyden.

Ole aito, rakastava ja kunnioittava. Kirjoita ylistävää ja suurta tunnetta sisältävää tekstiä. Voit valita päiväätkö kirjoituksen 1-5 vuoden päähän tästä päivästä,

mikä tuntuu sinulle oikealta. Kunhan se on riittävän kaukana,

ettei ajatuksesi estä tekstin syntyä omilla epäilyillään.

 

Voit kirjoittaa kirjeeseen tapahtumista, hetkistä, jotka ovat merkityksellisiä.

 

Luo tunnejälkiä tulevaisuuteen.

 

Esim. Vaalin sydämessäni kauniin hetken muistoja, mitä yhdessä voimme jakaa ja kokea. Kiitän erityisesti, miten turvallinen ja rakastettu olo minulla on aina kun matkustamme yhdessä. Kiitos, miten pidät aina huolen, että tulen huomioiduksi upeana naisena rinnallasi, kun tapaamme muita ihmisiä... jne.

Esimerkkilauseet voivat tuntua hieman siirappimaisilta ja yliampuvilta. Mutta ovatko ne?

 

Mitä syvemmälle pystyt uppoutumaan haaveisiin ja kiitollisuuden tilaan,

sitä voimakkaammin luot itsellesi tulevaa.

Nautinnollisia kirjoitushetkiä!

Rakkaudella,

Sonja

Kirjeen kirjoittaminen on yksi Oikea Parisuhde-valmennuksen harjoituksista

Verkkovalmennuksen tietoihin pääset tästä linkistä!

  • Black Facebook Icon
OikeaNainen_Logo_värillinen.jpg

© 2023 Oikea Nainen

bottom of page