top of page
OikeaNainen_Logo_värillinen.jpg

Kaipaatko parisuhdetta, jossa saat kokea tarpeidesi täyttyvän, tuntea syvällistä rakkautta ja tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet?

Oikea Parisuhde -verkkovalmennus auttaa löytämään tai rakentamaan juuri sinulle oikeanlaisen parisuhteen


Toistakymmentä vuotta itsetuntemuksen parissa työskennellyt valmentaja Sonja Kaunismäki avaa Oikea Parisuhde -verkkovalmennuksessa täysin uudenlaisen näkökulman nykyiseen tai tulevaan suhteeseesi, sekä ennen kaikkea sinuun itseesi. 

Toiveet juuri itselle oikeanlaisesta parisuhteesta ovat hyvin inhimillisiä ja tuttuja lähes jokaiselle naiselle. Sinkkujen lisäksi myös moni suhteessa elävä kokee usein jotain puuttuvan.

Ehkä sinullakin on kokemus parisuhteesta, jossa et ole voinut näyttää tunteitasi avoimesti, ilmaista seksuaalisuuttasi ja naiseuttasi haluamallasi tavalla tai aito yhteys kumppaniin on ollut kadoksissa.

Moni nainen myös kipuilee jossain kohtaa elämäänsä sen pelon kanssa, että mitä jos ei koskaan löydä sellaista suhdetta, jota todella sydämessään kaipaa. Tai jos viereltä löytyy jo kumppani, onko juuri hän se Oikea - vai onko sellaista edes olemassa? 

Kun haaveilemme parisuhteesta, keskitymme usein vääriin asioihin

Kun haaveilemme uudesta parisuhteesta tai ajattelemme jo olemassa olevaa suhdettamme, keskitymme helposti siihen, millaisen kumppanin haluamme tai millainen toisen ihmisen tulisi olla.

 

Emme siihen, mitä oikeastaan kaipaamme parisuhteelta ja sovimmeko itse haluamaamme suhteeseen.

 

Ensisijaisesti elämäsi tärkein ihmissuhde on aina suhde omaan itseesi. Parisuhde on itsetuntemuksesi kannalta kuin peili, joka kertoo omat haastekohtasi, mutta myös sinun upeimmat piirteesi, joita voit vahvistaa.  

 

Tämä valmennus ei ole oikotie unelmien parisuhteeseen, vaan jotain paljon syvempää. Valmennuksen vaikutukset tulevat olemaan yhtä voimakkaita, kuin mitä oma sitoutuminen itseesi on.

Parhaimmillaan koko loppuelämäsi parisuhde tulee muuttumaan pysyvästi, on sitten kyseessä uusi tai jo olemassa oleva suhde.

Happy Couple Hugging

"Olen rakentanut vuosien tutkimisen ja opiskelun tuloksena toimivan sekä testatun menetelmän, jonka avulla tulet kokemaan uudenlaisen tavan kohdata itsesi ja kumppanisi. Ensisijaisesti tulet enemmän tietoiseksi omasta itsestäsi, rajoistasi ja siitä, millaista elämää tahdot elää." - Valmentaja Sonja Kaunismäki

Olitpa sitten sinkku tai suhteessa, Oikea Parisuhde -verkkovalmennuksessa:

 • opit voimakkaan keinon tunnistaa ja rakentaa itsellesi unelmiesi suhteen, sen Oikean parisuhteen 

 • löydät silmiä avaavan tavan tunnistaa juuri sinulle sopivan, Oikean miehen 

 • saat yksinkertaisen ja tehokkaan työkalun itsetuntemuksesi lisäämiseen ja siihen, miten kehityt vastaanottamaan ja antautumaan sisälläsi olevalle naiselle, joka on Oikea nainen, Oikeassa suhteessa ja Oikean miehen kanssa 

 • tunnistat ja tulet tietoiseksi omista kehityskohteistasi parisuhteessa

 • tulet avoimemmaksi omalle sisimmällesi, josta voit kuulla syvältä kumpuavan feminiinisen kaipauksen, joka on jo kauan odottanut kuulluksi tulemista!

Oikea Parisuhde –verkkovalmennus sopii sinulle JOS... 

 • Olet sinkku ja tahdot varmistua, että seuraava suhteesi on juuri sinulle Oikea parisuhde sen Oikean miehen kanssa  

 • Olet parisuhteessa ja tahdot nostaa nykyisen suhteesi uudelle tasolle 

 • Haluat suhteen, joka on aito, intiimi, kunnioittava, intohimoinen ja täynnä syvällistä rakkautta 

 • Tahdot tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet 

 • Tahdot olla parisuhteessa naisellinen, feminiininen nainen 

 • Haluat lisätä itsetuntemustasi ja rakkautta itseäsi kohtaan

 • Haluat avautua enemmän omalle seksuaalisuudellesi 

 • Haluat lisätä elämääsi intohimoa ja rakkautta 

 • Tahdot tuntea olevasi miehesi rinnalla se ainoa ja Oikea nainen 

 • Haluat syventyä tähän aiheeseen muiden upeiden naisten kanssa ja saada vertaistukea haastavina hetkinä

Lovers
Tämä valmennus on naisille, jotka ovat valmiita kohtaamaan itsensä aivan uudella tavalla ja ottamaan vastuun siitä, miten voivat itse vaikuttaa Oikean parisuhteen löytämiseen tai rakentamiseen.
KOLMEN VIIKON VERKKOVALMENNUS JAKAUTUU OSIOIHIN, JOTKA KÄYTYÄSI TIEDÄT, MITEN LÖYDÄT TAI RAKENNAT JUURI SINULLE OIKEAN PARISUHTEEN 

OSA 1: Millaisen suhteen haluat luoda?

Ymmärrät millainen on juuri sinulle oikeanlainen parisuhde ja miten tunnistat kohdatessasi sen.

OSA 2: Millainen mies sopii sinulle?

Teemme harjoituksia, joiden avulla oivallat millaiset ominaisuudet miehessä ovat sinulle tärkeitä ja mitkä eivät. Kyseessä ei ole mikään tyypillinen "tällaisen miehen haluan" -lista vaan sukellamme paljon paljon syvemmälle.

OSA 3: Miten sovit haluamaasi suhteeseen ja kuinka voit vahvistaa naiseuttasi?

Tulet tarkkailemaan itseäsi monesta eri näkökulmasta ja tunnistat, miten hyvin itse sovit haluamaasi suhteeseen. Tämä osio on silmiä avaava ja uskon, että tulet oivaltamaan paljon asioita itsestä erilaisella ja lempeällä tavalla.

 

Käytyäsi nämä kaikki osiot tiedät:

 • millaisen parisuhteen haluat

 • mitä ominaisuuksia tarvitset ja kaipaat mieheltä  

 • miten voit kasvaa haluamaksesi naiseksi unelmiesi parisuhteeseen

Verkkovalmennus vie sinut kohti unelmiesi parisuhdetta - askel kerrallaan

Verkkovalmennus sisältää:

 • videoita

 • ohjattuja visualisointiharjoituksia audiotallenteina 

 • kirjoitus- ja havainnointitehtäviä sekä tulostettavan työkirjan (57s.), johon voit tehdä muistiinpanoja ja täyttää valmennuksen sisältämät kirjoitustehtävät

Lisäksi saat nämä merkittävät bonukset, kun lähdet mukaan nyt: 

 • Kohti Oikeaa parisuhdetta e-kirjan 

 • Neljä ryhmävalmennusta etäyhteydellä Zoomissa

Bonusilloissa sukellamme syvemmälle yhdessä valmentaja Sonja Kaunismäen ja muiden osallistujien kanssa. Iltojen tarkoitus on tukea sinua tällä valmennusmatkalla. Sinun ei tarvitse käydä prosessia läpi yksin.

 

Saat Bonusilloissa täysin uutta tietoa, joita verkkokurssin materiaaleista ei löydy. Lisäksi pääset keskustelemaan ja kysymään kysymyksiä Sonjalta henkilökohtaisesti. Voit myös halutessasi tulla Bonusiltoihin vain kuulolle tai katsella tallenteen jälkikäteen. 

Bonusiltojen teemat ja ajankohdat: 

2.3. klo 18.30: Parisuhde -aikajana 

10.3. klo 18.30: Vaistonvarainen käyttäytyminen

16.3. klo 18.30: Tarkentuu myöhemmin osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan

24.3. klo 18.30: Tarkentuu myöhemmin osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan 

Kokemuksia Oikea Parisuhde -valmennuksiin osallistuneilta naisilta

"Saatat pohtia, voiko tämä valmennus todella toimia myös sinun kohdallasi. Olen itse käynyt läpi todella kipeitä suhteita ja onnistunut silti löytämään näiden menetelmien avulla juuri sen parisuhteen, josta olen haaveillut.

Haluan jakaa opetukseni sinulle, sillä olen saanut niistä todella paljon apua omaan parisuhteeseeni ja naisena kasvamiseen. Ja niin on myös moni asiakkaani."

 

- Valmentaja Sonja Kaunismäki

“Aivan ihana verkkovalmennus. Päällimmäisenä jäi mieleen sellainen lempeys, rakkaus itseä kohtaan ja usko ja luottamus siihen, että Oikea parisuhde vielä löytyy.

 

Sonja on läsnäoleva, lempeä ja valloittava valmentaja, jolla on vahva ammattitaito ja varmuus kertomistaan aiheista.”

“Valmennus muutti sen, miten selkeä olo minulla on nyt itseni kanssa. Tiedän oman arvoni ja omat rajani. Tiedän selkeästi ja kirkkaasti millaiseen suhteeseen haluan ja mikä ei ole se oma juttu. Oma sisäinen rauha ja turvan tunne on voimakas."

"Mielenkiintoisia ajatuksia parisuhteesta ja miten voikin joku toinen tietää, mitä on itse käynyt läpi omissa suhteissa, ihan täysin samoja asioita. Mietinkin, että ovatko nämä kollektiivisia asioita joita jokainen nainen käy läpi omissa parisuhteissa?

 

Olisi hienoa kun näitä opetettaisiin jo koulussa: miten saada unelmien parisuhde ja muutenkin miten ihmissuhteet rakentuvat."

"On erittäin hyvä, että vetäjänä on Nainen joka on jo kokenut paljon, eikä vain selitä, että elämä kantaa ja rakkaus loistaa.

Jos valmentaja on kokenut itse paljon vastoinkäymisiä, ymmärtää mitä on selvitä ja taistella päivästä toiseen ja osaa kääntää sen toiseen suuntaan, hän todella tietää mistä puhuu!"

“Valmennus saa pysähtymään tähän hetkeen, se on ihanaa, lempeää omaa aikaa. Materiaaleihin on myös helppo palata jälkikäteen.”

Onko nyt oikea aika lähteä mukaan tähän valmennukseen?

 

Kannattaako unelmien parisuhdetta lähteä etsimään esimerkiksi juuri eron jälkeen tai hankalassa elämäntilanteessa? Voiko olemassa olevan suhteen tasoa nostaa, vaikka eläisi stressaavaa ja uuvuttavaa elämänvaihetta? Katso Sonjan vastaus alla olevalta videolta. 

Jos siis tunnet sisälläsi kipinän ja tämä aihe kutsuu sinua, on tärkeän päätöksen aika:

Haluatko löytää tai rakentaa kauan kaipaamasi parisuhteen, joka ravitsee ja hoivaa hajottamisen sijasta?

 

Jos vastasit kyllä, olen todella iloinen puolestasi. Olet selvästi päättänyt arvostaa hyvinvointiasi ja jättää taaksesi epäonnistuneiden suhteiden kierteen.

Nyt tarvitset enää toimivat työkalut sekä keinot, joiden avulla ymmärrät, mitä sinun tarvitsee juuri nyt tehdä, jotta juuri sinulle Oikea parisuhde voi toteutua. Kaikki tieto sinulle oikeanlaisesta miehestä ja suhteesta on jo tallennettu sydämeesi - tämä valmennus auttaa sinua ymmärtämään sen. 

Tämä saattaa olla jopa paras päätöksesi, jonka voit tehdä oman itsesi sekä nykyisen tai tulevan parisuhteesi eteen juuri nyt.

Sinä olet kaiken rakkauden arvoinen. 

TULE MUKAAN OIKEA PARISUHDE -VERKKOVALMENNUKSEEN JA LÖYDÄ UNELMIESI PARISUHDE 

​Kun ostat verkkovalmennuksen nyt, saat ensimmäisen viikon materiaalit käyttöösi heti, jonka jälkeen lähetän sinulle joka viikko uudet materiaalit sähköpostiisi. Lisäksi pääset osallistumaan maaliskuun aikana neljään Bonusilta -ryhmävalmennukseen, jotka tukevat sinua tällä valmennusmatkalla. 

 

Tämän kaiken saat kun lähdet mukaan nyt:
 

 • Kolmen viikon Oikea Parisuhde -verkkovalmennuksen (ovh. 198 €), joka sisältää viedoita, ohjattuja visualisointiharjoituksia audiotallenteina, kirjoitus- ja havainnointitehtäviä sekä tulostettavan työkirjan (57s.)

 • Neljä Bonusiltaa etäyhteydellä Zoomissa 

 • Kohti Oikeaa Parisuhdetta e-kirjan 

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin. Voit siis testata verkkovalmennuksen toimivuutta ilman taloudellista riskiä.

Valmentajasi Sonja Kaunismäki

"Oma itsetuntemusmatkani on alkanut yli 20 vuotta sitten, kun kysyin itseltäni: miksi minä käyttäydyn, tunnen ja ajattelen näin? Kysymys on kuljettanut minua jopa huomaamattani erilaisten opintojen, ihmissuhteiden ja työtehtävien kautta oman luonnollisen itseni äärelle.

 

Olen käynyt läpi erittäin kipeitä parisuhteita ja tiedän, mitä niistä selviäminen vaatii. Olen myös onnistunut löytämään kaikkien epäonnistuneiden kokeilujeni jälkeen minua ravitsevan sekä hoivaavan suhteen ja olen tunnistanut selkeät syyt onnistumiseni sekä epäonnistumisieni taustalla. 

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse kulkea tätä samaa yli 20 vuotta kestänyttä oppimatkaa, vaan voin näyttää sinulle oleellisimmat oikopolut unelmiesi parisuhteen luo.

Olen käynyt lukuisia valmennuksia 20 vuoden aikana ja cv:stäni löytyy useita valmentamiseen liittyviä pätevyyksiä kuten: 

 

 • Positive psychology practitioner 

 • EIF Enneagrammi -ohjaaja

 • MB Master Coach

 • MB Elämäntaidon valmentaja

 • MB Huippuvalmentaja  

 • Parisuhde-valmentajakurssi

 • Elämäntaidot Kouluun-valmentaja

 • Licensed Practioner of NLP

 • EFT (emotional freedom technique) -hyvinvointivalmentaja

 • The Passion Test Facilitator

 • 10Times valmentaja valmennus

 • Uskalla Innostua valmentajakoulutus

ja monia muita...."

fullsizeoutput_15d4_edited_edited.jpg

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle kohti juuri sinulle Oikeaa parisuhdetta!

PS. Huomasithan, että tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Voit toki ostaa verkkokurssin myös myöhemmin, mutta nyt saat sen edullisemmalla hinnalla ja kaupan päälle neljä Bonusilta-ryhmävalmennusta sekä Kohti Oikeaa Parisuhdetta e-kirjan. 

Osta siis verkkovalmennus + bonukset tästä yhteishintaan hintaan 119 € ››

OikeaNainen_Logo_RGB.png

Verkkovalmennus järjestetään yhdessä 10times Oy:n kanssa

www.10times.fi

© 2021 Oikea Nainen
bottom of page