top of page
  • Writer's pictureOikea Nainen / Sonja

Seksuaalisuudella manipulointi

Päivitetty: 7. marrask. 2021

Seksuaalisuus on hyvin vallitseva energia, joka näkyy mainonnassa, sukupuolten erilaisessa asemassa ja tietenkin ihmissuhteissa. Seksuaalisuuden intiimiys luo parisuhteesta erilaisen ihmissuhteen, kuin muiden kanssa.


Seksin merkitys on tyypillisesti erilainen miehille ja naisille, varsinkin suhteen alussa. Myös suhteen aikana fyysisen läheisyyden merkitys voi kasvaa, varsinkin, jos halujen rytmitys on erilainen. Mitä fyysinen läheisyys tarkoittaa itsetuntemuksen kannalta ja miten sillä voi olla myös tuhoava vaikutus?


Varsinkin sinkkujen olisi hyvä hetken pysähtyä miettimään, että millaisen kuvan haluaa itsestään antaa. Nyt en tarkoita ja ota kantaa siihen, kannattaako ensimmäisillä treffeillä mennä sänkyyn, tai milloin olisi hyvä aika. Oikeastaan voisin sanoa, että oikea aika on silloin, kun tuntee sen oikeaksi, eikä tee sitä menettämisen pelosta. Eikä myöskään hyppää sänkyyn sillä motivaatiolla, että seksin avulla mies ihastuisi enemmän.


Se, mistä tahdon muistuttaa, on se, että miten nainen voi käyttää seksuaalisuuttaan miehen manipuloimiseen ja ymmärtämättä kuitenkaan, että mies aistii sen. Miehet ovat pohjimmiltaan yhtä herkkiä oman intiimiyden kanssa kuin naisetkin. Harva osaa sanoittaa omaa herkkyyttään, mutta se ei poista tuntemusten todellisuutta ja mies toimii siltä pohjalta, minkä kokee oikeaksi.


En kritisoi yhden illan juttuja ja omien tarpeiden tyydyttämistä. Jos sinulla on tahtotila löytää itselleen oikea kumppani, niin silloin kannattaa olla erittäin herkällä taajuudella seksuaalisuuden kanssa. Yhden illan jutut ja tarpeiden tyydyttämisen motivaatio on itsekästä toimintaa, eikä silloin ole edes tarkoitus päästä toista henkisesti lähelle. Ja silloin onkin hyvä suojata sisimpänsä ja vain nauttia kehollisuudesta. Se on aivan yhtä oikein, kunhan molemmat ovat tietoisia tästä asiasta. Jos mies selkeästi ilmaisee tai antaa ymmärtää haluavansa vain seksiä, sitä kannattaa kuunnella. Varsinkaan seksuaalisuuden ylikorostamisella miestä ei saa ihastumaan ja valloitettua itselleen, vaan jossain vaiheessa se kääntyy itseään vastaan.


Mitä tarkoittaa olla herkällä taajuudella? Seksuaalisuus on elämänvoimaa, joka parhaimmillaan saa sinut hehkumaan ja huonoimmillaan se on egon tarpeiden tyydyttämistä. Jokaisen seksikumppanin energia jättää ihmiseen myös jälkensä.


Jos tahdot suunnata kohti syvällistä, aitoa rakkautta, kunnioita kehoasi ja seksuaalisuuttasi, ja osoita kunnioitusta myös toiselle.

Ole aito ja avoin herkkyydestäsi.


Tunnistan erittäin hyvin kiusauksen käyttää omaa vartaloa, naiseutta ja viehättävyyttä miehen pään sekoittamiseksi. Koska sen se juuri tekeekin. Naisella on siinä hetkessä jotain sellaista, mitä mies haluaa ja on ihana tuntea olevansa haluttu. En vain suostu uskomaan, että kukaan meistä haluaa olla haluttu ja rakastettu vain yhdeltä osaltamme, vaan haluamme tuntea olevamme rakastettuja ja hyväksyttyjä kokonaisuutena.


Leikittelyn ja manipuloimisen raja on hyvin häilyvä. Jos käyttää kehoaan asioiden peittämiseen ja salaamiseen, eli haluaa piilottaa vaikeita tai pelottavia asioita, mies aistii sen. Hän ei vain välttämättä mainitse tai edes tiedosta asiaa, mutta tuntee, että kaikki ei ole avointa, joka lopulta estää syvemmän yhteyden syntymisen.


Oletko koskaan tuntenut seksin jälkeen tyhjyyden tunnetta? Tunnistatko tunteen, että jotain jäi puuttumaan? Vaikka olisit kehollisesti tullut tyydytetyksi, niin sisällä tuntuu ontolta. Ehkä tulee yllätyksenä, mutta miehet ovat kuvailleet tunnetta täysin samalla tavalla.


Yleisesti naiset kaipaavat yhteyden tunnetta, että voisi antautua fyysiselle nautinnolle, miehet taas yleisesti kokevat seksin jälkeen enemmän yhteyttä. Jos tämä tapahtuu aina miehen mukaisesti, nainen ei koe tarpeeksi turvallisuutta, että voisi kokea suurempaa nautintoa.


Tapa, miten meille on myyty seksin tarkoitus, on luonnollisuuden vastaista. On se alun alkaen tullut pornosta tai mistä tahansa, lopulta se on este syvällisen yhteyden ja turvallisuuden kokemiselle.


Jos katsotaan asiaa maskuliinisen ja feminiinisen energian kautta, niin feminiinisyys on antautumista ja vastaanottavaisuutta. Maskuliinisuus on antavaa ja palvelevaa energiaa. Tietenkin nämä voivat vaihdella. Jos nainen toimii aina oman maskuliinisen energiansa kautta, tunneyhteys jää vajaaksi.


  • Mies on seksissä yleisesti antavana osapuolena ja nainen vastaanottavana

  • Unelmiesi mies haluaa sinut feminiinisenä

  • Mies haluaa sinut aitona, herkkänä ja sensuellina

  • Mies ei tahdo sinua vain tarpeidensa tyydyttämiseen

  • Mies on erittäin herkkä, mitä tulee seksuaalisuuteen, joten jos hän aistii epäaitouden, ei hänkään kykene avautumaan täysin

  • Kunnioita, arvosta kehoasi, seksuaalisuuttasi ja naiseuttasi


Jos mies huomaa sinun olevan täysin sinut oman kehosi ja oman seksuaalisuutesi kanssa, hän yhdistää sen myös moneen osa-alueeseen, millainen olet ihmisenä. Vaikka yleisesti ajatellaan miesten haluavan vain seksiä, sinulle Oikea mies ei näe sinua vain halujensa tyydyttäjänä.


Mitä avoimempi olet, sitä nautinnollisempaa ja avoimempaa kehollinen yhteyskin on. Avoimuus on tunteiden näyttämistä, rohkeutta puhua vaikeistakin asioista. Kehollinen nauttiminen on eniten tunnetta ja syvällisen itsensä paljastamista. Ole aito ja rehellinen, se näkyy myös seksuaalisena vapautena ja seksuaalisena hurmiona.


Miehet, kuin naisetkin arvostavat rehellisyyttä ja luotettavuutta, ihan joka tasolla. Naisena sinulla on oikeus antautua nautinnolle, koko kehollasi, koko sielullasi ja siinä on täysi lupa viipyillä niin kauan kuin itsestä tuntuu hyvältä. Nautinnolla ei ole kiire, eikä aikataulua.

Jos energiajärjestelmäsi on tukossa seksuaalisuuden alueella, suosittelen työstämään sitä jollain tavalla. Seksuaalinen voima on elämänvoimaa, jonka vapautuminen näkyy jokaisella elämäsi osa-alueella. On monia kursseja, kirjoja, valmentajia ja terapeutteja, jotka voivat auttaa siinä, jos koet tarvitsevasi tukea. Itsetuntemus ja yhteys omaan kehoon ovat avautumisen avainasemassa.


Toisen ihmisen lähelle päästäminen vaatii rohkeutta ja uskallusta, voit vain kuvitella millaisena luottamuksen osoituksena mies voi sen kokea!
Rakkaudella,

Sonja

Comments


bottom of page