top of page
OikeaNainen_Logo_värillinen.jpg
selkeys, herkkyys ja luovuus, oma totuus, oma voima
OIKEA NAINEN - valmennus

Kesto:

12 vkoa 

Sisältö:

 

4 henkilökohtaista valmennusta kahden viikon välein (á 170€)

Henkilökohtainen Passion Test, sisältää 2 valmennuskertaa (á 577€)

(lue Passion Testistä lisää täältä)

Keskustelua, harjoituksia, tehtäviä, mielikuvamatkoja, persoonallisuustyyppiteoriaa, tunnelukkojen purkamista, naiseuden energian harjoitteluja, intohimojen syventämistä Passion Test -menetelmän läpikäymisellä jne.

Nämä siis normaalisti yhteensä

vähintään 1324€ 

 

Koska haluan olla mukana nostamassa naiseuden energiaa,

saat tämän kaiken lähes puoleen hintaan!

Koska olet löytänyt tänne sivulle, saat Oikea Nainen -valmennuksen

hintaan

797,00€

Summan voi maksaa

yhdessä erässä 797,00€

tai vaihtoehtoisesti

kahdessa erässä 401,00€

(802,00€ sis laskutuslisän 2,5€/erä)

 

tai myös

neljässä erässä 201,75€

(807,00€, sis laskutuslisän 2,5€/erä)

Hinnat sisältävät alv 24%

Haluaisitko vihdoin saada konkreettista tukea ja apua
itsetuntemuksen lisäämiseen?
Haluaisitko tunnistaa omat alitajuiset motivaatiot
miten löytää oma suunta elämässä?
 
Miltä kuulostaisi saada työkaluja ja miten voisit elää omannäköistä,
omaa ja merkityksellistä elämää?
Haluaisit tuntea olevansa
enemmän 
oikea nainen

 

Ota yhteyttä

sonja@oikeanainen.fi

p. 050 557 4245

Tunnistaessasi sisäisen viisautesi äänen, intuitiosi voimistuu 

ja annat itsellesi luvan olla enemmän se nainen, joka sisimmässäsi olet

Millainen nainen olisit, jos olisit vapaa mielen luomista rajoituksista ja

eläisit omaa, vapaampaa elämää?

 

Mitä jos ihmissuhteesi olisivat vieläkin syvempiä, harmonisempia ja täyttymyksellisiä.

Arkesi olisi merkityksellisempää ja läsnäolevampaa.

Mitä jos parisuhteesi olisi intohimoinen, täyttymyksellinen ja rakkaudellinen?

Saisit kumppaniltasi huomion, arvostuksen ja kunnioituksen.

Saisit läheisen, intiimin ja avoimemman parisuhteen.

Olen huomannut viimeisien vuosien aikana, että mitä enemmän median käyttö lisääntyy ja mitä helpompaa on olla yhteydessä netin tai puhelimen välityksellä, sitä useampi kaipaa oikeaa henkilökohtaista kontaktia toisiin ihmisiin.

Me kaipaamme sitä perheeltä, puolisolta ja ystäviltä, myös tuntemattomilta. Kaipaamme tukea, kuulluksi ja nähdyksi tulemista. Välimatkojen vuoksi aina fyysinen läheisyys ei ole mahdollista, mutta ystävällisten silmien näkeminen on silti tärkeää.

Monet ryhmävalmennukset ja seminaarit ovat kaukana omalta paikkakunnalta ja monesti juuri sen vuoksi myös kustannuskysymys. Ei riitä, että lunastaa osallistumislipun, vaan sinne pitää matkustaa, järjestää mahdollisesti lasten, kodin tai eläintenhoidon sille ajalle ja hoitaa itselleen yösijan.

Tiedän, koska itse olen tehnyt sitä jo 20 vuotta. Olen pitänyt välillä taukoja, mutta aina tiedonjano ja elämyspohjainen kiinnostus on kuljettanut takaisin kursseille, ammatillisiin koulutuksiin, valmennuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Oikea Nainen –valmennukset ovat syntyneet vuosikymmenien aikana käytyjen koulutuksien, valmennuksien, luennoiden, seminaarien, kirjojen, nettivalmennusten, syväluotaavan itsetuntemuksen ja omakohtaisten kokemuksien pohjalta.

 

Asiakastyö kaikkien näiden vuosien aikana, hoitotyössä, ihmisläheisessä asiakaspalvelussa ja valmentajana ovat antaneet valtavan kivijalan sille, mitä nykypäivän nainen haluaa.

Olen löytänyt askeleet sen ilmentymiseen helpommalla tavalla ja jopa puolessa ajassa siitä, miten ne toteutuisivat ilman apua. Kaikki naiset ovat matkalla omaan itseensä, prosessiin on kuitenkin hyvä saada tukea.

Uskon että sinäkin haluat olla nainen, nainen täydestä sydämestäsi! Haluat tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena, kuin sinä pohjimmiltasi olet. Olet tunteva, huomioiva, rakkaudellinen, antava ja antautuva. Sinäkin haluat myös tukea, hoivaa ja turvallisuutta.

 
Nainen tuntee olevansa kokonainen nainen,
kun voi toteuttaa itseään naisena

Miltä tuntuisi jättää pakottaminen, pitää tehdä, suorittaminen, puskeminen ja rentoutua elämään omassa luonnollisessa rytmissä?

 

Naisena oleminen ei ole vain passiivista olemista ja tunteiden kuuntelua. Naiseus on dynaamista olemisen ja tekemisen vuorottelua, ilman paineen tunnetta. Se on oman henkisen tasapainon ilmentämistä ja oman elämänsä luomista. Itsensä rakastamista, hyväksymistä ja kunnioittamista.

Oikea Nainen –valmennus on monipuolinen,

hauska, syvällinen ja tehokas juuri Sinulle,

joka haluat tuntea olevasi enemmän

nainen, joka sisimmässäsi olet.

 

Valmennus sopii kaikille naisille,

koska henkilökohtainen valmennus

räätälöidään sopimaan vain juuri sinulle!

Netissä on paljon verkkovalmennuksia, jotka ovat yleissopivia kaikille, koska osallistujat tekevät ne omassa tahdissaan, mahdollisesti ilman valmentajan tai ryhmän tukea. Monissa on yhteisiä ryhmiä facebookissa tai watsupissa, joissa voi käydä keskustelua. Myös Oikealla naisella on  tällainen verkkovalmennus; Oikea Parisuhde, mutta nyt kuitenkin teen jotain täysin toisenlaista!

Rakastan henkilökohtaisia kohtaamisia, että voin pysähtyä juuri sinun kanssasi, aistia ja tutustua, miten sinun matkasi on tuonut sinut tähän hetkeen.

Voin tukea ja löytää juuri sinulle oikean tavan kuunnella sisäistä energiaasi, että juuri sinä saat siivet selkääsi, juuri sinun omat siipesi!

Saat käyttöösi henkilökohtaisen tukeni, aikani ja tulen tekemään kaikkeni,

että voit ilmentää omaa hehkuvaa upeuttasi ja luoda oman elämäsi sellaiseksi,

kuin se sinulle tuntuu oikealta.

Eläessämme täällä pohjoisella pallonpuoliskolla, monet luonnostaan käpertyvät sisäänpäin iltojen pimentyessä. Syksy, talvi ja alkukevät ovat jo luonnonkin puolesta hyvää aikaa pysähtyä itsensä äärelle ja antaa itselleen luvan levätä. Arki on kuitenkin hoidettava ja elämä kulkee eteenpäin, vaikka miten haluaisi vain olla ja käpertyä viltin alle.

Mitä jos keväällä astuisitkin talviunien jälkeen kevääseen kuin uudelleen syntyneenä, hehkuvana, kauniina ja upeana itsenäsi? Mitä jos uusi vuosi alkaisikin hyväksynnällä itseään kohtaan, eikä vain lupauksilla paremmasta minästä? Mitä jos tämä vuosi olisikin kuin elämäsi ensimmäinen, jolloin ihmettelet luonnon kauneutta ja lempeyttä, koska tunnet niin itseäsi kohtaan?

Oletko kokenut, että sisälläsi on jotain uinuvaa energiaa, joka odottaa tulevansa kuulluksi? Olet mahdollisesti jo tehnyt paljon itsesi kanssa töitä ja tunnet itsesi hyvin, mutta silti tunnistat että sinussa on vieläkin jotain suurempaa?

Jos tunnet kutsun lähteä kanssani yhteiselle matkalle, tervetuloa!   

Tunnen henkilökohtaisen avun niin poikkeuksellisen tärkeänä, että olen varannut kalenterista myös aikaa henkilökohtaisille valmennuksille. Yksi valmennuskerta saa todella harvoin pysyviä muutoksia aikaiseksi ja matka oman todellisen itsensä äärelle on prosessi. Itsensä ja oman naiseutensa lähentyminen on meille niin uutta, että se on hyvä tehdä asteittain ja hellästi.

Olen koostanut valmennuksen, joka sisältää henkilökohtaisia valmennuskertoja, joko henkilökohtaisesti Tampereella tai zoomin välityksellä, sieltä missä oletkin.

Valmennuksen edetessä tulet saamaan henkilökohtaisien valmennusten lisäksi valtavan määrän tietoa, jotka lisäävät itsetuntemustasi ja plussana saat mahdollisia positiivisia lisäyllätyksiä omalle matkallesi! Tulet myös löytämään intohimosi ja saat syvän ymmärryksen, miten ne tuodaan näkyväksi omassa elämässäsi.

  • Black Facebook Icon
OikeaNainen_Logo_värillinen.jpg
© 2020 Oikea Nainen
bottom of page